Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Seviciul Jude­țean Prahova Anticorupție au marcat, în parcarea și în incinta Complexului comercial ”Prahova Value Centre” din Ploiești, împlinirea a 19 ani de existență a instituției.
În acest context, angajații instituției au purtat discuții cu cetățenii în ceea ce privește riscurile implicării în săvârșirea unor fapte de corupție.
«De asemenea, personalul serviciului s-a adresat instructorilor auto și participanților la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, al cărei punct de plecare este în parcarea complexului comercial ( n.n- complexul amintit), precum și participanților la trafic.
În plus, lucrătorii serviciului, împreună cu lucrători ai Poliției Municipiului Ploiești – Biroul Rutier și ai Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, au distribuit către cetățeni, elevi ai școlilor de șoferi și conducători auto, materiale de promovare a liniei telefonice Call-center anticorupție 0.800.806.806 , respectiv flyere, pliante, pixuri, brelocuri, șepci, block-notes-uri și ­bancnote «Zero Corupție»”, se menționează într-un comunicat al instituției. (Foto: DGA Prahova)