F.T.

Polițiștii din Mizil au fost sesizați, la sfârşitul săptămânii, prin intermediul Numărului Unic „112”, de către o femeie, că lângă o staţie de carburant din oraş are loc o altercaţie. «În baza sesizării – informează IPJ Prahova – oamenii legii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că între doi bărbați, ambii în vârstă de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violență, unul dintre bărbați agresându-l cu pumnii în zona capului pe celălalt, în altercaţie intrând, ulterior, şi alte persoane.
Ulterior, victima ar mai fi fost lovită o singură dată în zona feței, de către un tânăr de 23 de ani, rudă cu primul bărbat implicat în scandal, iar în urma loviturii bărbatul a căzut pe sol. Victima a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical care l-a transportat pe bărbat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.
În baza probatoriului administrat, față de doi bănuiți – cu vârstele de 23 și 39 de ani – a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în prezent se află sub control judiciar. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.