Polițiștii din Băicoi au fost alertați de către un bărbat că o femeie a fost agresată pe strada Republicii din oraș.
În legătură cu această speță, IPJ Prahova precizează într-un comunicat: “În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că persoana vătămată, o femeie de 79 de ani, din orașul Băicoi, ar fi fost agresată și deposedată de geanta pe care o purta asupra sa de către un bărbat necunoscut, care ulterior a părăsit zona într-o direcție necunoscută.
Femeia în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată. În urma cercetărilor, bărbatul în cauză a fost prins, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Brebu, iar prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
În baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”.