În astfel de cazuri, este suficient să redăm comunicatul poliţiei prahovene. Dacă învăţăm sau nu din această frumoasă poveste, este treaba fiecăruia dintre noi…

Aşadar,  scriu reprezentanţii IPJ Prahova: „Pentru că ne-am obișnuit ca Alexandru, colegul nostru de la Bușteni, să facă foarte des fapte bune, ei bine, nu ne-a surprins astăzi când ne-a povestit că a mers la un copilaș în a cărei familie figura paternă lipsește.

Povestea băiețelului de numai 9 ani l-a impresionat pe colegul nostru încă din primele clipe în care a aflat că viața nu i-a fost presărată numai cu clipe fericite, dorind să îi facă o surpriză pentru a marca frumos această zi.

Întors de la școală, Gabriel a fost surprins să vadă că este vizitat de un bărbat în uniformă. Emoțiile l-au cuprins când acesta i-a urat <<La mulți ani!”, având cu el și un cadou care să îi însenineze ziua.

Îți mulțumim, Alexandru, pentru că în mod constant faptele tale arată partea umană a  meseriei de polițist.

Pentru că majoritatea dintre noi avem acasă un sărbătorit care poartă numele Sfinților Mihail și Gavril, le urăm și noi, polițiștii prahoveni, un sincer <<La mulți ani!>>”.