La 57 de ani de la victoria cu FC Liverpool, trei dintre eroii memorabilelor dueluri purtate de către Petrolul cu campioana campioanei mondiale, de altfel singurii supraviețuitori din tabăra ploieșteană, au pășit, din nou, pe „Ilie Oană”.

Pe 12 octombrie 1966, Mircea Dridea și Alexandru Boc înscriau pe vechea arenă ploieșteană în poarta lui Thomas Lawrence, iar astăzi au retrăit momentele de acum mai bine de o jumătate de veac. Alături de ei s-a aflat și Eduard Iuhas, un alt component de marcă al „Generației de Aur” a Petrolului. Titular în prima confruntare a „trilogiei”, disputată pe Anfield, Iuhas s-a accidentat în minutul 40, motiv pentru care a absentat, mai apoi, în meciul de la Ploiești și la barajul de la Bruxelles.
Revederea celor trei a fost facilitată de președintele Petrolului, Claudiu Tudor, iar printre invitați s-a aflat și o serie de foști fotbaliști de marcă ai „galben-albaștrilor”, precum George Marin, Ion Cojocaru, Paul Gușă, Ion Haralambie, Silviu Crângașu sau actualul antrenor al echipei, Florin Pîrvu.