Din păcate, pe unde ajung foştii petrolişti, cu „nume şi pretenţii financiare”, se cam alege praful, niciunul dintre ei nearătând mare lucru, fie că vorbim despre Hamza (care a ajuns să se judece cu o echipă din Iran, ca să se poată legitima la Chiajna), Bokila – anonim prin Turcia sau Tamuz – care, mai nou, s-a transformat în „fan manele”, transmiţând prietenilor români versuri de la… Florin Salam pe conturile de socializare.
Iar, pentru cei rămaşi în ţară, din aceeaşi categorie a „vedetelor”, situaţia este cel puţin asemănătoare! Uitaţi-vă cum l-a „îngropat” Pecanha pe Gheorghe Hagi, transformând Viitorul în… trecut, sau cum joacă, tot acolo, Ioan Filip!
Iar Mutu – cel cu care se spune că a început declinul petrolist, poate fi numit „mister insolvenţă”, …aliajul de antrenor şi jucător fiind unul nereuşit, la ASA Târgu Mureş. Cu sau fără vina lui! Să nu uităm nici de Zicu, care număra sutele de mii de euro la Petrolul, şi care, acum, îşi cară „kilogramele” spre eşalonul secund, având un contract la fel de „baban” şi… ineficient, la ACS Poli Timişoara.
O fi vreun „blestem” al petroliştilor?