Petrolul se pregătește pentru ultimul joc al sezonului pe „Ilie Oană”! Sâmbătă, 13 mai, de la ora 14.30, elevii lui Florin Pârvu vor primi vizita lui FC Hermannstadt și sunt multe motive să fie cât mai mulți fani pe stadion. Petrolul marchează finalul campionatului, o aventură pe care, împreună, echipa și staff-ul au dus-o la bun sfârșit în ciuda obstacolelor, deloc puține, cu care echipa s-a confruntat pe traseu. Cu prilejul acestei ultime reprezentații pe arena ”Ilie Oană”, Petrolul se alătură unei campanii de maximă importanță pentru comunitatea locală, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru construcția secției de urgențe a Spitalului de Pediatrie Ploiești!
Astfel, biletele ce vor fi puse în vânzare pentru confruntarea dintre FC Petrolul și FC Hermannstadt (sâmbătă, ora 14.30) vor fi valabile și pentru super concertul caritabil ce se va desfășura pe data de 16 iunie, pe stadionul „Ilie Oană” (ora 18.00). Cei care păstrează biletul de la meci vor avea accesul asigurat la acest concert! În plus, fanii aleg să sprijine proiectul în mod direct, astfel încât toate încasările rezultate din vânzarea tichetelor pentru partida de sâmbătă vor fi donate către Spitalul de Pediatrie Ploiești!
TAXI, VUNK, DIRECȚIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALCANIK și ELENA GHEORGHE își unesc forțele pentru show-ul de luna viitoare, prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ.
”Atât copiii încercați de suferință, cât și părinții care le stau alături necondiționat au nevoie de un spațiu armonios, care să le facă așteptarea mult mai ușoară, până la preluarea de către personalul medical. Copiii noștri merită să fie tratați într-un spațiu care să corespundă celor mai înalte standarde de confort. Zilnic, la triaj sunt peste 120 de prezentări, iar în weekend depășesc 140. Renovarea Centrului de Primiri Urgențe vine în sprijinul dorinței mele și a întregului personal de a asigura condiții optime pentru desfășurarea actului medical de calitate, de a asigura un mediu prietenos și sigur pentru pacienții speriați, de a crea o legătură strânsă între medic și pacient, de încredere și colaborare”, a spus managerul unității, doctor Anca Miu.
Meciul va fi unul special, concertul diferit de oricare altul, iar speranța noastră este aceea că vom contribui cu toții la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri. Ca să îi putem ajuta pe copiii care trec pragul spitalului avem nevoie de mobilizarea tuturor și acest lucru ne este la îndemâna doar prin cumpărarea unui bilet! La ultimul meci de acasă în Superliga, ediția 2022-2023, FC Petrolul – FC Hermannstadt! Apoi peste 4 ore de show, susținute de către unii dintre cei mai iubiți artiști.
Haideti alături de echipa noastra, pe „Ilie Oană”! Împreună suntem, ca de fiecare dată, mult mai puternici! Împreună suntem familia Petrolul!” – este mesajul clubului fanion.