Ediţia de primăvară Kilipirim – târgul care oferă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Capitală de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone – va avea loc în perioada 30 martie – 3 aprilie 2016, zilnic între orele 10.00 şi 22.00, la Unirea Shopping Center (etajul 2, Aripa Călăraşi). Cei pasionaţi de lectură vor găsi la târg cărţi la 1 leu, precum şi reduceri la unele volume de până la 90%.
„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount! O ediţie ca la carte, la care şi-au anunţat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri la literatură pentru copii și tineret, ghiduri și cărți de specialitate. Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de lectură să-şi reînnoiască rezerva de carte pentru vacanţa de Paşte şi, de ce nu, pentru întreg sezonul estival!”, a declarat Louisa Udrescu, organizator.
O ofertă impresionantă ce include peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone – Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Literă, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana. Kilipirim, reprezentând o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona noi volume la reduceri substanţiale, fiind recunoscut drept cel mai important târg de carte cu discount din România.
Ceaiurile sau specialităţile de cafea – şi ele la preţuri preferențiale – completează oferta ediției de primăvară a acestui târg de carte. Materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezintă totodată un motiv în plus pentru a păşi pragul acestui eveniment.
De mai bine de 20 de ani, KILIPIRIM rămâne unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.