V. S.

Doi prahoveni, unul din comuna Ciorani, iar celălalt – din Drajna, au fost prinși conducându-și autoturismele pe raza localităților lor de domiciliu, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Primul caz s-a petrecut pe 18 februarie, în jurul orei 20.30, când polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliției Ciorani au oprit, pentru control, pe raza comunei Ciorani, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comună. Pentru că bărbatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus și la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Al doilea caz a avut loc o zi mai târziu, pe 19 februarie, tot în jurul orei 20.30, de această dată polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna oprind pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Drajna. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.