Doi dintre sportivii secţiei de handbal a CSM Ploieşti și doi de la Academia Juniorul Ploiești au fost convocaţi la acţiuni ale loturilor naţionale ale României care vor avea loc în perioada următoare.

Astfel, portarul echipelor de juniori 1 şi 2 ale clubului, Denis Ştefan (2006), va lua parte la o acţiune a lotului naţional de juniori, programată în intervalul 9-18 decembrie. Va fi, în primă fază, un stagiu de pregătire centralizată la Bucureşti, apoi,16 jucători selectaţi după zilele de antrenamente din Capitală vor participa, începând cu data de 14, la un Turneu Internaţional ce se va desfăşura în Spania. Lotul naţional de juniori este antrenat de Daniel Anca, iar, la club, Denis este pregătit de Ramona Ştefan.
La rândul ei, pivotul echipei de junioare 3 a clubului, Maria Ioniţă (2008), se numără printre cele 42 de sportive pe care staff-ul lotului naţional de cadete al României, format din Elena Moise şi Alina Iordache, le-au convocat pentru o acţiune de pregătire şi selecţie ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 12-18 decembrie. Maria este pregătită la CSM Ploieşti de Cristi Roşu şi Geta Opincariu. Tot în această categorie – a junioarelor convocate la stagiul de la Vâlcea- se află și două sportive care reprezintă, în paralel, două cluburi, unul fiind din județul nostru. Este vorba despre Cristina Sava și Diana Mihaela Marin, legitimate la ACS Academia Juniorul Ploiești și Centrul Național de Excelență Sf. Gheorghe.