V. S.

Doi tineri din comuna Bucov sunt cercetați pentru furt calificat de polițiștii de la Secția de poliție rurală Blejoi. Aceştia din urmă i-au identificat ca fiind autorii unei fapte comise pe 16 noiembrie, când oamenii legii au fost sesizați de către un reprezentant al unei societăți comerciale despre faptul că i-ar fi fost sustrase componente din cupru de la mai multe vitrine frigorifice ce se aflau depozitate într-o hală dezafectată din comuna Bucov.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 73.000 de lei. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi tineri cu vârstele de 15 și respectiv 18 ani, ambii din comuna Bucov, iar în urma probatoriului administrat, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.