Nu a fost randament maxim, de data aceasta, dar, oricum, a fost foarte bine pentru echipele prahovene din Liga a III-a! Pentru că, șapte puncte obținute, din 9 posibile, cu două meciuri din trei desfășurate în deplasare pentru grupările noastre, este un randament bun, foarte bun chiar.

Liderul mai face un pas

Un succes foarte important în ierarhia seriei l-a reprezentat victoria obținută de CSO Plopeni la Odorheiul Secuiesc, echipa care câștiga seria, acum câteva luni, ratând la penaltiuri șansa promovării (a fost eliminată de Slatina, în ultimul act al barajului) devenind acum una vulnerabilă, mult slăbită. Atacantul Andrei Ciobanu, golgheterul plopenar, și-a făcut din nou datoria, marcând golul de trei puncte al prahovenilor, care au un randament deosebit: fără eșec, cu o marjă importantă de puncte avans, față de colegele de serie, cu excepția Blejoiului.

Păuleștiul își confirmă statutul

Încă o dată, CS Păulești a reușit să vină neînvinsă din deplasare, unde a luat mai multe puncte decât pe teren propriu! De data aceasta a fost un egal, la SR Brașov, remiză adusă de golul atacantului Costin Stoica, aflat la prima reușită în tricoul Păuleștiului, această formație văzându-se egalată spre final, punctul luat la Brașov scutind de emoții nou-promovata, care se află pe un loc ”călduț”, la jumătatea ierarhiei.

Victorie clară în fața unui adversar incomod

Revenirea lui Răzvan Vlad pe banca Blejoiului a fost una cu succes, după două remize consecutive și mult prea multe discuții ”conexe”, echipa părând revenită pe drumul normal, spre barajul de promovare de la anul, pe care ar trebui să-l bifeze în mod normal. A fost o victorie clară, după scor, 4-0, dar, în teren, meciul nu a fost chiar ușor, prima reușită fiind semnată de Șandru cu doar câteva minute înainte de pauză, de la punctul cu var, iar ultimele trei goluri au venit în ultimul sfert de oră al jocului!

CS Blejoi – Kids Tâmpa Braşov 4-0 (1-0)

Stadion: ”Comunal” – Blejoi, Spectatori: circa 250. Marcatori (Şandru 41-11m), Lambru (75, 87), Brăilă (90)
CS Blejoi: Neacşu – Catană (46 Drăgoi), Giuroiu, Şandru, Ghinea – Enache (85 S. Oprea), Pahonƫu, I. Şerban (75 Munteanu) – N. Badea (46 E. Prodan), Lambru, Niƫescu (65 Brăilă). Antrenor: Răzvan Vlad.
Kids Tâmpa: Botiş – C. Stoica, Andrieş, Sburlea (78 M.Vlad), Negotei – Dima (78 Bordea), Moldovan (80 Vasu) – Kerekes, Bugnar (46 S. Şerban), Zota – Nechita. Antrenor: Ciprian Anghel.
Avertismente: Catană (12), I. Şerban (44), Ghinea (66), Drăgoi (72)/Sburlea (7), Bugnar (35), Botiş (40), Zota (72)
Arbitri: Cătălin Buşi (Ramnicu Vâlcea) – Marian Costache (Râmnicu Valcea), Cătălin Ţuƫuianu (Târgovişte)
Observator arbitri: Veress Lorant (Sfântu Gheorghe). Delegat de joc Victor Radu (Bucureşti)
Jucătorul meciului: Lambru.

Liga 3, Seria 5, etapa 7

AFC Odorheiu Secuiesc – CSO Plopeni 0-1
Andrei Ciobanu (74)
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 – Olimpic Zărneşti 3-1
Otto Vura (45+1), Sergiu Şerban (51), Cristian Gyulai (90+4) / Ion Grideanu (60)
CS Blejoi – Kids Tâmpa Braşov 4-0
Bogdan Șandru (41 – penalty), Cosmin Lambru (75, 87), David Brăilă (90)
Olimpic Cetate Râşnov – KSE Târgu Secuiesc 5-0
Vlăduț Boția (38), Raul Drugă (46 – penalty, 66), Bogdan Roșu (68), Cosmin Turcu (86)
SR Braşov – CS Păuleşti 1-1
Mihai Ion (74) / Constantin Stoica (5)

Liga 3 – Meciurile Etapei 8, 15 octombrie, ora 15,00

ASC Olimpic Zărneşti – CS Păuleşti
ACS KSE Târgu Secuiesc – ACS SR Municipal Braşov
CSO Plopeni – ACS Olimpic Cetate Râşnov
ACS Kids Tâmpa Braşov – AFC Odorheiu Secuiesc
ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 – CS Blejoi