Trei minore au suferit vătămări corporale

F. T.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (30/31 iulie), în jurul orei 2.00, angajaţi ai Poliției Urlați au fost anunţáţi că pe raza orașului a avut loc un accident rutier.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, „deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai, din direcția Urlați către Albești Paleologu, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Având în vedere faptul că acesta a suferit vătămări corporale, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar și pentru prelevare de mostre biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
De asemenea, în cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 5,45, agenţi din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi, prin intermediul Numărului Unic 112, că pe DN1D, în localitatea Cioranii de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei minore.
Cu referire la acest accident, poliţia prahoveană precizează: „Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea un microbuz pe sensul de mers Albeşti – Urziceni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei minore cu vârstele de 14, 15 şi, respectiv 16 ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0, 06 mg/l în aerul pur expirat”.