Cristi Damian

După încheierea cantonamentului de iarnă, oficialii echipei prahovene de Liga a III-a, Petrolistul Boldeşti, au reuşit să înregimenteze patru jucători, urmând ca în perioada următoare şi alţi sportivi să se alăture trupei antrenate de Marian Ilie şi Marius Rădulescu. Până acum, la formaţia care îşi dispută jocurile de acasă pe stadionul „Viorel Mateianu” au venit Cristian Mihai şi Teodor Bojoagă (ambii, împrumutaţi până la vară de la CS Blejoi), Evelin Ionescu – revenit la echipă după ce în tur a jucat în Liga A, la Voinţa Găzarul Surani – plus Gabriel Ioniţă – provenit de la centrul de copii şi juniori al clubului Petrolul Ploieşti. „Mai aşteptăm în aceste zile să mai transferăm alţi doi jucători, pe lista noastră figurând mijlocaşul devensiv Andrei Militaru (n.r. – ex-CS Cornu, FC Zagon, Concordia II Chiajna) şi juniorul de bandă dreapta Victor Marin (AFC Astra), cu amândoi aflându-ne în discuţii avansate”, ne-a declarat directorul sportiv Daniel Richită. Cei doi au evoluat în repriza secundă a amicalului de săptămâna trecută cu trupa din Liga A Prahova Tricolorul Breaza, câştigat de boldeşteni cu 4-1, jucătorul Astrei fiind la originea ultimului gol reuşit de petrolişti.
În altă ordine de idei, sâmbătă, pe stadionul de la Scăeni, singura echipă prahoveană din cel de-al treilea campionat al ţării va disputa un nou joc de verificare, în compania altei formaţii care activează în primul campionat judeţean, în speţă AFC Băneşti-Urleta. Din lotul Petrolistului vor lipsi Ovidiu Saulea şi Alberto Gheorghe, ambii accidentanţi. Ultimul test amical pentru Micu&co. din această perioadă este programat pe 25 februarie, în compania altei grupări din Liga a III-a, CS Ştefăneşti, echipă la care evoluează ploieştenii Daniel Chiriţă şi Georgian Păun.

„Pace” la CNSL

La ultima şedinţă a Comisiei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal s-a luat în discuţie şi speţa dintre Petrolistul Boldeşti şi Delta Dobrogea Tulcea, având ca obiect drepturi financiare. După ce în urmă cu zece zile dobrogenii au virat banii în contul prahovenilor, forul din Capitală a luat act de renunţarea la judecată formulată de către “Boldeştina”, astfel că litigiul financiar dintre cele două cluburi s-a stins.