După o perioadă în care titlul de ”campioană la amatori” a fost mai… departe de fotbaliștii prahoveni componenți ai selecționatei AJF Prahova, sâmbătă, la Mogoșoaia s-a auzit, din nou, strigătul de bucurie ”Campionii, campionii” din pieptul jucătorilor noștri!
La capătul unei finale în care, fără nicio urmă de îndoială, echipa mai bună a fost cea a AJF Prahova, elevii lui Iulius Mărgărit (ajutat la acest meci de Dragoș Mihalache) s-au impus cu 2-0, Narcis Țânțaru fiind ”eroul” echipei noastre, cu două reușite spectaculoase, venite în urma unor faze de atac excelent ”lucrate”.


A fost o echipă a AJF Prahova ”construită” pe sche­letul a trei echipe din județ, fruntașe ale Ligii A, CS Păulești, Atletic United și Tricolorul Breaza, plus un jucător de la Petrolul 95 (Trifan), cei care au intrat în teren părând că joacă împreună de mult timp, dăruirea, calitatea individuală, seriozitatea fiind atuurile unei echipe prahovene care a arătat că merită medalia de campioană și trofeul național UEFA Regions Cup.
Va urma un turneu semifinal, la toamnă, în Bulgaria, până atunci, însă, momentul actual este unul care merită savurat: Prahova este, din nou, campioană!
Au evoluat în acest meci, găzduit la Mogoșoaia, unde jucătorii celor două echipe au fost și oaspeți, pentru o noapte, în cantonamentul Naționalei, următorii jucători: Marinică (Atletic) – Trifan (Petrolul 95), Oprea (Atletic), Ov. Gheorghe (Tricolorul Breaza), Mihăilă (Atletic) – Țânțaru (Atletic), Jitaru (Atletic), Duricu (Tricolorul), Roșu (Tricolorul) – Comnoiu (CS Păulești), Cr. Vasile (CS Păulești), iar pe parcursul reprizei secunde au intrat și H. Nicolae (Atletic), Enciu (CS Păulești), Ștefan (CS Păulești) și Ruptureanu (CS Păulești).
De remarcat și felicitat echipa pentru sacrificiul și dorința de a câștiga trofeul, în condițiile în care au fost foarte mulți jucători importanți accidentați (Bencea, Vintilă, Chiși, Baciu, Bojoagă, Micu, Nedelcu etc), mulți dintre cei care au jucat sâmbătă venind direct de la serviciu, meritul antrenorilor și al cluburilor de care aparțin jucătorii fiind cu atât mai mare cu cât nu s-a reușit măcar efec­tuarea unui antrenament, pre­ferându-se pregătirea ”mentală” a jucătorilor.
Fotbalul prahovean încă ”există”!