Etapa ”de la jumătatea play-out-ului” a adus un rezultat pozitiv – o victorie, respectiv o înfrângere, pentru cele două echipe prahovene.
CSO Plopeni a obținut trei puncte foarte importante în economia ierarhiei din C5, învingând pe KSE Târgu Secuiesc, un succes adus pentru echipa lui Daniel Dumitrache de către golgheterul echipei, Cătălin Vlad. Și, cu acest 1-0, plopenarii urcă într-o zonă liniștită a clasamentului, progresul față de prima parte a sezonului fiind evident.
În schimb, CS Blejoi a pierdut ”ceva” din siguranța arătată în ultimele meciuri, noul antrenor, Marius Vișan, trăind și prima înfrângere pe banca echipei, chiar dacă prahovenii au condus cu 1-0, la Brașov, trebuind să se recunoască înfrânți în prelungirile meciului de pe terenul ”lanternei” Kids Tâmpa! Practic, Blejoiul a pierdut șansa de a ”stinge lumina”, de pe acum, celor de la Kids, care ar fi pierdut ”Contactul cu plutonul” în cazul unui eșec! Chiar dacă Lambru a transformat un penalty, în prima jumătate de oră a meciului, unul care părea o… formalitate, gazdele au revenit în joc, au egalat în prelungirile primei reprize, apoi în ultimele secvențe ale meciului au ”dat lovitura”, profitând și de faptul că Blejoiul rămăsese în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cosmin Munteanu.
Etapa viitoare, CS Blejoi va reveni la Brașov, pentru duelul cu SR Brașov, o altă echipă pe care o poate ”condamna” în cazul unui succes al elevilor lui Vișan!

Liga 3 – Play-Out – Meciurile Etapei 6
Vineri, 3 mai, ora 18,00:
Kids Tâmpa Braşov – KSE Târgu Secuiesc
CSO Plopeni – AFC Hermannstadt 2
Sâmbătă 4 mai, ora 18,00:
SR Municipal Braşov – CS Blejoi
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEveniment
Articolul următorEvenimente