A fost o rundă ”la maxim” pentru echipele prahovene din Liga a III-a, care s-au remarcat în fața adversarelor, fără a primi gol, ambele echipe impunându-se, 4-0 pentru CS Blejoi, în deplasarea de la Hermanstadt 2, respectiv 2-0 pentru CSO Plopeni, pe teren propriu, cu Kids Tâmpa, într-un meci considerat derbi pentru retrogradare, un succes care asigură liniștea, cel puțin pentru moment!

Vișan – debut cu dreptul

O gură de oxigen pentru echipa din Blejoi, după o serie negativă, la debutul lui Marius Vișan ca antrenor principal, a reprezentat succesul echipei prahovene pe terenul ”satelitului” lui Hermanstadt! A fost o victoria clară ȋn deplasarea de la Sibiu, cu patru goluri şi două bare în contul Blejoiului, cu un hattrick în dreptul atacantului Lambru, plus un gol al lui Enache.
Plopeniul rămâne pe val
Și mai important, în economia clasamentului, este rezultatul de la Plopeni, unde Kids Tâmpa – lanterna seriei, își juca una dintre ultimele ”cărți” pentru a se apropia de locurile care pot duce la salvarea de la retrogradare! Elevii lui Daniel Dumitrache au învins cu 2-0 (goluri Cătălin Vlad ș Raul Bucur) și stau din ce în ce mai bine în ierarhie, înaintea derbiului prahovean, programat la Plopeni, la finele acestei săptămâni.

Liga 3, Seria 5, etapa 3, play-out

FC Hermannstadt 2 – CS Blejoi 0-4
Cosmin Lambru (7, 11 – penalty, 87),
Robert Enache (85)
KSE Târgu Secuiesc – SR Braşov 0-1
Ștefan Răchișan (47)
CSO Plopeni – Kids Tâmpa Braşov 2-0
Cătălin Vlad (40), Raul Bucur (55)

AFC Hermannstadt II – CS Blejoi 0-4
Au marcat: Lambru (7, 11-penalty, 87), Enache (85)
Hermannstadt II: Agârbiceanu – Hanzu (cpt), Albu, Issan (60 A. Badea), Jica – Iaru, Niƫă, G. Şerban (81 Creƫu), Negrea – Iordache (76 Goia), Bucuroiu (60 Şulea).
Antrenor: Dorin Zotincă.
CS Blejoi: Marinache – Catană (24 Nicolae), Răileanu, Stoica, Vl. Badea (88 Oprea) – Enache (88 Ghinea), Licsandru, Munteanu, Niƫescu (70 Dr. Mănescu) – Iancu (70 I. Şerban), Lambru (cpt).
Antrenor: Marius Vişan.
Arbitri: Dragoş Pȋrȋu (Curtea de Argeş) – Cristian Gozman-­Pop şi Alexandru Bogdănel (ambii din Oradea)
Observatori: Mihai Hârlab (Braşov) – pentru arbitri, Petrişor Chiriƫescu (Braşov) – pentru joc.
Jucătorul meciului: Cosmin Lambru

Meciurile Etapei 4 , 22 aprilie ora 17,00:
ACS SR Municipal Braşov – ACS Kids Tâmpa Braşov
CS Blejoi – CSO Plopeni
ACS KSE Târgu Secuiesc – AFC Hermannstadt 2