Alți trei jucători care s-au alăturat lotului echipei petroliste în ultima perioadă- portarul Sebastian Moroz (23 ani), fundașul central Vedran Vrhovac (23 de ani) și mijlocașul Marius Cioiu (22 ani)- au semnat în cantonamentul de la Grand Park Lara contractele cu FC Petrolul Ploiești, în prezența președintelui Costel Lazăr și a directorului sportiv Claudiu Tudor. Pentru toți trei, angajamentele sunt valabile până în vara lui 2024, cu clauză de prelungire la finalul înțelegerilor.
Sebastian Moroz (23 ani), portarul născut la Baia Mare, a evoluat în ultima jumătate de an pentru Astra Giurgiu, după ce, anterior, a apărat la LPS Satu Mare, Luceafărul Oradea, Național Sebiș și AFC Odorheiu Secuiesc. În actuala ediție de campionat a eșalonului secund, Moroz a ratat doar o singură confruntare, fiind, în schimb, titular în celelalte 15 partide ale Astrei.
Vedran Vrhovac (23 ani), fundașul central cu dublă cetățenie- bosniacă și croată, vine de la una dintre cele mai de succes formații ale fotbalului bosniac, Zeljeznicar Sarajevo, pentru care evolua din vara lui 2020. Pe parcursul actualului sezon, Vrhovac a adunat 17 prezențe în campionat, în toate partidele fiind integralist, în plus reușind să și înscrie de două ori. Anterior, noul echipier al „lupilor” a mai jucat pentru NK Novigrad, NK Vitez și NK Celik Zenica, având totodată o prezență în naționala „U21” a Bosniei, dar și o convocare, recentă, în decembrie 2021, la prima reprezentativă.
Marius Cioiu (22 ani) vine din Liga 1, acolo unde a strâns, în toamnă, 16 prezențe, 9 ca titular, pentru Academica Clinceni, înscriind și un gol, în victoria cu Dinamo București. Pentru Academica juca din vara lui 2021, după ce a fost transferat de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, grupare cu care a adunat 59 de prezențe în eșalonul secund, între 2018 și 2021.
Altfel, în Turcia urmează meciul test cu Metalist Harkov (astăzi, 8 februarie) apărând, ca o noutate, și cel cu gruparea cehă de eșalon secund MFK Vysokv (mâine, 9 februarie).