Meciuri pe meleaguri străine la final de 2021 pentru doi antrenori prahoveni, Florin Pârvu, respectiv Mihai Dinu, neavând vacanță în timpul Sărbătorilor de Iarnă!
Pârvu se află în staff-ul spaniolului Antonio Gomez, la chinezii de la Henan Songshan Longmen, echipa scăpând de emoțiile retrogradării, în play-out-ul primei ligi chineze, chiar în ziua de Crăciun, Henan trecând de Dalian cu 1-0 , ajungând pe locul 2 în grupa pentru evitarea retrogradării, unde meciurile vor continua până pe 4 ianuarie ”din 3 în 3 zile”! ”S-a jucat în sistem bulă, toate echipele în același oraș, fără spectatori, într-un ritm intens, astfel ca în aproximativ 5 săptămâni să se încheie campionatul. Toate planurile de Sărbători au fost date peste cap, asta e, bine că a existat satisfacția sportivă, pentru că rezultatele au fost bune, s-au promovat și jucători tineri și nu au fost emoții privind retrogradarea. Voi veni acasă în ianuarie, după Sărbători” – spune Pârvu, care se bucură, din China, și de traseul echipei sale de suflet, Petrolul – mai ales că este antrenată de finul său, Nae Constantin.

Dinu – remiză pe 26 decembrie

Un alt antrenor prahovean, Mihai Dinu, este în plin campionat, în Oman, echipa sa- Al Rustaq – având meci a doua zi de Crăciun. Dinu a remizat, 0-0, cu Oman Club, echipa sa venind după două victorii consecutive, cu acest punct situându-se pe locul 6 în ierarhia primei divizii din această țară! ”Sper ca în pauza competițională să aducem 1-2 străini, poate chiar jucători români, care să ridice nivelul echipei” – spune Dinu, care nu va ajunge în țară în perioada de iarnă, ducând dorul serbărilor specifice.