După Petrolul, care a organizat o ”sesiune” de împărțit cadouri la mijlocul săptămânii trecute, a venit rândul altor două cluburi ploieștene cu reprezentare la nivel național să-și premieze micuții fotbaliști.

Astfel, Viking Ploiești a avut chiar două zile de sărbătoare, sâmbătă organizându-se premierea celor mai micuți fotbaliști, iar duminică, tot la stadionul Astra, fiind premiați jucătorii care evoluează la juniori republicani, grupa ”Elite” (în colaborare cu Astra), sub comanda lui Ionuț Neagu, toți cei prezenți având parte de frumoase suprize: cadouri, banchet, tort.
La rândul lor, cei de la Petrosport Ploiești au organizat o festivitate pentru toate grupele de vârstă, la care, de asemenea, au fost împărțite daruri ”din abundență”, clubul condus de Iulian Cojocaru pregătind, de asemenea, un banchet de final de an ”ca la carte”!

Vizitați de „vedetele” ligii secunde

Fapt îmbucurător, la ambele festivități au fost prezenți și fotbaliști care, până mai acum câțiva ani, erau printre cei ”premiați” și se bucurau de daruri din postura fotbaliștilor dornici de afirmare. La Petrosport, pe post de ”Moș” a fost Vali Țicu, internaționalul de tineret, căpitan al Petrolului, în timp ce alături de Ionuț Neagu au fost prezenți foștii săi elevi Paulian Banu, Dragoș Gheorghe (unul dintre golgheterii diviziei secunde) și Pahonțu, toți trei jucători ai Astrei bifând în anul 2021 meciuri oficiale inclusiv în prima ligă, aceștia neuitând ”de unde au plecat” și răspunzând prezent invitației de a fi alături de cei pentru care, acum, reprezintă modele de urmat!