Două echipe ploieștene se află la Oradea, acolo unde iau parte la Supercupa României, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România.
Este vorba despre Chedra Tax Ploiești (care tocmai a câștigat, în mai, un turneu organizat la Cluj), respectiv MFC Ploiești, care vor reprezenta Liga de Mini Fotbal Prahova la acest turneu.
La start sunt înscrise 48 de echipe, cele mai bune din țară, iar primele 15 vor obține calificarea la Campionatul Național de la Râmnicu Vâlcea, programat în 1-3 iulie. Echipele sunt împărțite în 16 grupe a câte 3 echipe, iar primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza 16-imilor de finală. Locurile 3 din grupe se vor lupta mai departe pentru Cupa „Fortuna Sports”.
Supercupa României este primul turneu organizat de Federația de Minifotbal din România, după o pauză de aproape 2 ani, pauză cauzată de pandemia de Covid-19. Astăzi sunt programate jocurile din 16-imi și optimi, în timp ce pentru ultima zi de competiție, duminică, 6 iunie, sunt rezervate sferturile, semifinalele și finalele. La Campionatul Național de la Râmnicu-Vâlcea este calificată din oficiu campioana locală, FC Boromir, iar alături de ea vor ajunge și primele 15 clasate ale turneului de la Oradea.