Deja retrogratată matematic în eșalonul secund, echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești se deplasează la Sfântu Gheorghe în acest final de săptămână pentru un turneu din cadrul Ligii Florilor, în care se vor disputa meciurile din etapele 25, 26 și 27.
Echipa antrenată de Florin Ciupitu și Nicolae Nimu va juca, astăzi, de la ora 12:00, în Sala Katy Szabo, cu o altă formație care, foarte probabil, va evolua în eșalonul secund în sezonul viitor, CSM Galați.
Cele două formații au încheiat la egalitate meciul din tur, disputat tot la Sfântu Gheorghe, dar în Sepsi Arena, scor 25-25.
Acela a fost, de altfel, și ultimul punct obținut de prahovence în clasament, ierarhie în care se află pe locul 15 (ultimul, după retragerea din tur a echipei Crișul Chișineu-Criș), cu doar cinci puncte acumulate în total.
De partea cealaltă, CSM Galați se află pe locul 13, cu 10 puncte adunate, însă are de recuperat 14 puncte față de ocupanta poziției a 14-a (ultima care oferă prezența la baraj, adică o șansă pentru menținerea în primul eșalon valoric), misiune imposibilă, având în vedere că mai sunt de disputat doar șase etape.
În celelalte meciuri de la turneul organizat la Sfântu Gheorghe, Activ va mai juca în compania formațiilor HC Zalău (sâmbătă, ora 19:45), respectiv Rapid București (duminică, ora 19:45).

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINSTANTANEE din Prahova
Articolul următorAnecdote