F. T.

Miercuri, políţiştii prahoveni au reţínut pentru 24 de ore cinci persoane (o femeie şi patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 21 şi 42 de ani), bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, „la data de 21 martie a.c., o persoană a reclamat că i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, dintr-un imobil nelocuit. Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul lunii martie a.c., două dintre persoanele bănuite ar fi pătruns într-un imobil (casă nelocuită -n.n.) din comuna Dumbrava, de unde ar fi sustras electrocasnice, mobilier și obiecte vestimentare.
În urma a patru percheziții efectuate la persoanele bănuite (inclusiv la cele care ar fi tăinuit bunurile) , o parte din obiectele sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 5.000 de lei”.
În prezent, poliţiştii – sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti – continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a indivizilor.