Profitând de pauza ceva mai lungă din Liga I, Mihai Stoichiţă şi-a permis să le acorde un respiro de două zile elevilor săi, după meciul disputat, aseară, contra Concordiei Chiajna, în etapa a XVII-a a campionatului.

Astfel, „lupii” vor reveni la antrenamente de joi, atunci când vor avea programate două şedinţe de pregătire, iar la finalul săptămânii vor disputa şi un joc test, ocazie pentru Mihai Stoichiţă să-i poată urmări la lucru şi pe jucătorii pe care n-a avut posibilitatea să-i folosească în ultimele două partide oficiale.

Petrolul va întâlni divizionara secundă ACS Berceni, partida urmând să se dispute, dacă nu va mai interveni nimic între timp, sâmbătă, de la ora 11.30, pe stadionul din Berceni.

De la antrenamentele din perioada următoare va lipsi atacantul Nicolae Milinceanu, acesta fiind convocat la echipa naţională a Republicii Moldova, cea care va disputa, pe 17 noiembrie, la Baku, un meci amical cu reprezentativa Azerbaidjanului.

Conferinţa de presă de după meciul cu Concordia Chiajna

În fişierul video de mai jos puteţi urmări înregistrarea conferinţei de presă susţinută de către antrenorul principal Mihai Stoichiţă la finalul întâlnirii cu Concordia Chiajna.

fcpetrolul.ro