Petroliștii au susținut, ieri, cel de-al doilea joc de verificare de după reluarea pregătirilor, deplasându-se la Sibiu, pentru testul cu prim-divizionara FC Hermannstadt.                    Ploieștenii s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de către Sergiu Arnăutu (28).
Dat fiind caracterul întâlnirii, cei doi antrenori au convenit să împartă testul de astăzi în trei reprize de câte 30 de minute, Costel Enache trimițând pe teren un prim „11” alcătuit din Avram – Bărboianu, Răuță, Sîrghi, Țicu – Pierce – Roige, Meza Colli, Nițescu, Vajushi – Arnăutu.
Imediat după minutul 45, tehnicianul „lupilor” a apelat și la ceilalți jucători din lot, singurul care nu a evoluat fiind Hamza Younes, menajat câteva zile din cauza unei probleme de natură medicală.
Per-ansamblu, prestația petroliștilor a fost una consistentă, Arnăutu (28) reușind să deschidă scorul, cu o reluare din preajma careului mic. „Lupii” și-au mai creat câteva ocazii mari, pe care, însă, Roige (2 și 41), Răuță (11) sau Blănaru (57) nu au reușit să le concretizeze.
Și gazdele au avut câteva șanse importante, dar Avram și Lungu au „închis” poarta petroliștilor pe tot parcursul celor 90 de minute.