Petre Apostol

Fosta handbalistă a echipei CSM Ploieşti, Ivana Bozovic, din Muntenegru, a găsit un nou angajament după despărţirea de formaţia prahoveană. Jucătoarea de 25 de ani – care poate evolua atât pe postul de inter stânga, cât şi pe cel de coordonator – i se alătură fostului antrenor de la CSM Ploieşti, croatul Neven Hrupec, la campioana Poloniei, MKS Lublin.
Ivana Bozovic sosise la CSM Ploieşti în iulie 2015 şi a părăsit gruparea prahoveană în startul acestui sezon, din cauza restanţelor salariale acumulate din luna aprilie.
Handbalista se află şi în lotul anunţat de selecţionerul Dragan Adzic pentru Campionatul European din Suedia, în care Muntengru face parte dintr-o grupă cu Ungaria, Danemarca şi Cehia, putându-se întâlni cu România în grupele principale, în cazul în care ambele echipe se vor clasa între primele trei poziţii ale fazei preliminare.
MKS Lublin ocupă locul întâi în Polonia, cu 14 puncte acumulate după opt meciuri disputate, cu şase victorii şi două înfrângeri. Totodată, evoluează şi în runda a treia preliminară din Cupa EHF, urmând să întâlnească formaţia daneză HK Randers, după ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, într-o serie câştigată de Krim Mercator. De menţionat că echipa poloneză a surclasat pe Iuventa Michalovce în seria respectivă (scor 33-21), formaţie care a eliminat pe CSM Ploieşti în runda a doua preliminară din Cupa EHF.
Ivana Bozovic ar putea să-şi facă debutul la campioana Poloniei la finalul acestei săptămâni, când MKS Lublin va primi replica formaţiei Energa AZS Koszalin, în competiţia naţională.