Petre Apostolvolei baieti - Liceul Militar Breaza

La Breaza, au avut loc meciurile din cadrul fazei pe localitate a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la volei, atât la masculin, cât şi la feminin. Echipele Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza au avut câştig de cauză, ambele fiind pregătite de profesorul Mădălin Marinescu, fost jucător şi antrenor la fosta campioană a României – Tricolorul LMV Ploieşti, grupare desfiinţată după realizarea eventului.
La băieţi, echipa din Breaza s-a impus, în două seturi, în dauna formaţiei AS Altius Sinaia, obţinând calificarea la faza judeţeană.
La fete, în schimb, au fost prezente patru echipe, formaţia din Breaza câştigând toate cele trei partide fără să cedeze vreun set, avansând la faza judeţeană. În celelalte partide, Colegiul „Mihail Cantacuzino” Sinaia a învins pe Liceul Teoretic Filipeştii de Pădure (scor 2-1) şi pe AS Azuga (scor 2-0), ocupând locul al doilea, în vreme ce echipa din Filipeştii de Pădure s-a impus în duelul pentru locul al treilea (scor 2-1), cu AS Azuga.