Doar un singur prahovean, Marian Deaconu – preşedintele CJA Prahova – a fost prezent la Complexul Cheile Grădiştei Fundata, unde a avut loc cursul pentru observatorii de arbitri din Liga 2.
Cursul nu i-a avut printre participanţi şi pe ceilalţi doi prahoveni care vor oficia la acest nivel, Silviu Crângaşu şi Ionuţ Borcan, primul făcând instruirea şi testarea cu observatorii din Liga I, în calitatea sa de ofiţer zonal, în timp ce Borcan – şi el colaborator al CCA, nu se află în ţară. În plus, Cristi Nica – observator prahovean de Liga I – a făcut parte din stafful CCA.Mihai AmorariteiLa capitolul ”arbitri”, după ieşirea din lot a lui Ovidiu Oprea – pe motive de limită de vârstă, judeţul nostru a rămas reprezentat de doi centrali, anume Mihai Amorăriţei (foto) şi Andrei Moroiţă, precum şi de asistenţii Diana Florea şi Ştefan Dumitrache, primii 3 trecând testarea cu brio, în timp ce Dumitrache a fost accidentat şi rămâne să susţină o retestare, când starea sa fizică va fi “ok”.

Liga 3 se testează în august

De asemenea, seminarul de vară pentru arbitri şi arbitri asistenţi din Liga 3 va avea loc în perioada 05- 11 august la Complexul Cheile Grădiștei Fundata, arbitrii şi observatorii fiind înpărţiţi în 3 serii, pe criterii geografice.
Prahovenii vor merge în prima „zonă”, alături de judeţe precum Argeş, Buzău, Dâmboviţa, Constanţa, etc, în perioada 5-7 august.