Petre Apostol

În perioada 29-31 martie, la Sala „Ecaterina Both” din Satu Mare, au avut loc etapele finale ale Concursului Naţional individual de judo pentru copii (U14) şi juniori 3 (U16). Dintre sportivii care s-au regăsit pe podiumul de premiere la cele două întreceri nu au lipsit şi reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, pregătiţi de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.
Sportivii ploieşteni au cucerit, în total, 11 medalii , dintre care patru de aur, trei de argint şi patru de bronz, la care s-au mai adăugat şi două locuri V şi un loc VII. Iar, ca urmare a acestor performanţe, gruparea ploieşteană şi-a adjudecat locul 1 în clasamentul pe cluburi.
9-eÎn întrecerea copiilor au fost înscrişi 316 sportivi de la peste 80 de cluburi din ţară, iar CSM CFR CSŞ Ploieşti a obţinut şapte medalii – două de aur, una de argint şi patru de bronz – şi un loc V, astfel:
– locul I – Sebastian Petre (42 kg) şi Vanesa Tolea (44 kg);
– locul al II-lea – Rareş Costache (42 kg);
– locul al III-lea – David Ţugui (73 kg), Alexia Cristea (36 kg), Antonia Rădoi (63 kg) şi Alexia Trandafir (+63 kg);
– locul al V-lea – Ana Tunea (-48 kg).
La juniori 3 au fost înscrişi, la startul competiţiei, 269 de sportivi, iar reprezentanţii grupării ploieştene au cucerit patru medalii – două de aur şi două de argint – un loc V şi un loc VII, astfel:
– locul I – Alexandru Petre (81 kg) şi Rareş Anastase (73 kg);
– locul al II-lea – Andrei Cristescu (55 kg) şi Alexandra Ciucă (48 kg);
– locul al V-lea – Dragoş Niţescu (55 kg);
– locul al VII-lea – Alexandra Stan (40 kg).