Sfârşitul lunii martie va marca începutul sezonului de târguri tradiţionale la Sinaia, unde se vor putea descoperi bunătățile naturale și delicioase, alături de dichisurile create de artiști talentați și dăruiți. Astfel, cei care se vor afla în aceste zile în cea mai cunoscută staţiune de pe Valea Prahovei, vor putea merge şi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri. La acestă ediție se vor găsi brânzeturi și specialităţi din brânză de oaie și vacă, rețete românești din zona Fundata, dar și brânzeturi maturate mai bine de 6 luni, făcute din lapte românesc, din zona Caraș Severin, după rețetele unui italian priceput, stabilit în satul Tirol din Banat. Mierea, zacusca și murăturile, gemurile şi dulcețurile sunt şi ele puse la tarabe, lângă covrigii argeșeni sau baclavalele turcești. Pentru cei care nu ţin post şi au poftă de dulce, vor găsi plăcintele boierești cu brânză, vișine, nucă sau dovleac, găluștele cu prune, migdalele și nucile caju trase în caramel, turta dulce și ciocolata de casă. Totodată, preparatele din carne de porc și vită – cârnații picanți ușor afumați, slana ținută la baiț cu usturoi, mușchiul afumat, alături de specialitățile din păstrăv afumat- zacusca și cărnații vor fi pe placul gurmanzilor.
De asemenea, în afară de producătorii de preparate naturale sau tradiționale, vor fi prezenţi și artiști handmade.Astfel, meșterii și artiștii de la târg își vor prezenta creațiile realizate cu migală: decorațiuni și cosmetice naturale din levănțică, din plantație proprie, piese de vestimentație înnobilate cu tehnica impâslirii lânii, tablouri din fir continuu de sârmă, bijuterii din pietre semiprețioase, ii transilvănene și chimire, dar și genţi din piele de inspiraţie secuiască. De asemenea, la acest târg va fi prezent şi un stand în care își vor prezenta creațiile copiii de la Centrul Rezidenţial de tip familial din Brebu, mai exact obiecte de decor din hârtie și sticlă reciclate.