Primul amical important al iernii pentru echipele prahovene a adus, sâmbătă, pe terenul sintetic de la Parcul “Vest”, formaţia fruntaşă din Liga A Prahova, CS Cornu, respectiv liderul din seria I a eşalonului trei valoric – Gloria Buzău. A fost un test în care s-a marcat “la foc automat”, nu mai puţin de 10 goluri în total, prahovenii ţinându-se bine în prima parte a meciului, când au reuşit, la un moment dat, cu 2-1 să conducă. Printre marcatorii formaţiei din Cornu – internaţionalul de amatori Andrei Băcioiu, jucător care a fost, la un moment dat, chiar în atenţia Gloriei, şi Marius Ene, fostul golgheter al diviziei B, care în tur a jucat pentru Gloria, făcându-şi revenirea la Cornu cu un gol marcat.Bacioiu...Gloria – formaţie unde Petrolul a trimis, doar în această iarnă, 3 jucători – Danci (care a reziliat cu formaţia ploieşteană), Rus şi Velisar (sub formă de împrumut) şi unde evoluează şi alţi fotbalişti cunoscuţi în judeţul nostru, precum Răzvan catană sau Chipirliu, a impresionat, în primul rând, prin… numeric, antrenorul George Timiş şi secundul său, prahoveanul Mihai Dinu, având la dispoziţie, fără exagerare, trei echipe diferite! Inclusiv cu jucători străini, cu multe achiziţii, Buzăul reprezentând un adevărat „El Dorado”, în această iarnă, un proiect care, cu siguranţă, dacă va putea duce aceleaşi „coordonate” financiare, atunci va putea spera la mai mult, în anii următori, desigur, după realizarea promovării în eşalonul secund, la care se speră, la vară.
Cornu – egal la Comarnic
După replica destul de curajoasă dată formaţiei de eşalon superior, sâmbătă, echipa din Cornu a disputat, şi ieri, un meci test, la Comarnic, împotriva liderului din Liga C Prahova, Olimpia. A fost 3-3, acelaşi Băcioiu reuşind încă o “dublă”, completat de Simion.
CS Cornu – Gloria Buzău 3-7
Au marcat: Băcioiu (2), M. Ene / Enescu, Asăvoaiei, C. Petre, Roman, Dincă, Burlacu, Mihalache.
CS Cornu: Panaite – Ghica, Şovăială, Micu, Şt. Ion – Condrea, Olariu, Băcioiu, Gavrilă, Busuioc – M. Ene. Au mai jucat: Voiculescu – Costea, Simion, Niculae, Bejgu. Antrenor: Zaharia Podan.
Gloria: Chiriţescu – Androne, Puşcă, Ceauşel, Drăguţ – Sana, Enescu – Catană, C. Petre, Asăvoaiei – Chipirliu. Au mai evoluat: Şerban, Rus, Velisar, Danci, Danciu, Cazan, Roman, Oprea, Reis, Pucheanu, Sava, Manea, Cîmpeanu, Calu, Mihalache, Dincă, Burlacu, Truţă. Antrenor: George Timiş.

Au arbitrat: Marcel Marin – Mihai Constantin, Adrian Calestru.