Petre Apostol

Format la centrul de juniori al fostului club ploieștean Uztel, de către regretatul antrenor Constantin Muscalu, handbalistul Dorin Dragnea revine în primul eșalon al României. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a semnat cu CSU din Suceava, formație antrenată de Adrian Chiruț, care încearcă să se mențină în Liga Zimbrilor.
După 14 etape disputate în campionat, CSU din Suceava ocupă locul 12 în clasament, antepenultimul, cu 11 puncte, înregistrând doar trei victorii și două remize.
Dorin Dragnea evolueză pe postul de centru, dar poate juca și ca inter, în cariera sa trecând pe la ambele echipe prahovene care au evoluat în prima ligă națională, Uztel și CSM Ploiești. În sezonul trecut, acesta a evoluat la CS Universitatea Constantin Brâncuşi din Tîrgu Jiu, în divizia secundă, însă a ratat ultima parte a campionatului, din cauza unei accidentări grave.
Liga Națională se va relua la finalul lunii, echipa din Suceava urmând să debuteze în 2019 pe teren propriu, împotriva formației AHC Potaissa Turda, a patra clasată din ierarhie.