Instituțiile județene de control ar trebui să se autosesizeze și să vină cu răspunsuri ferme în legătură cu o stare de fapt prezentată de către publicația ph-online.ro, care a relatat în legătură cu apariția unui local în campusul Universității Petrol-Gaze Ploiești, o terasă despre care jurnaliștii de la ph-online afirmă că este ridicată fără autorizațiile necesare.
În articolul menționat, se atrage atenția asupra faptului că în zona respectivă se ridică o construcție “din paleți de lemn”, care “nu are nicio autorizație”, cu toate că – spun ziariștii de la ph-online – în locația precizată “ar urma să aibă loc petreceri nocturne, cu artificii, țigări aprinse, evident, înghesuite într-un spațiu înconjurat de copaci și fire de electricitate”. Ph-online atrage atenția, având în vedere cele semnalate, asupra “pericolelor la care ar putea fi expuși clienții acestui local” și solicită verificări urgente din partea tuturor instituțiilor abilitate, inclusiv din partea reprezentanților municipalității.
Conform aceleiași surse, localul ar aparține firmei care deține și Clubul Da’mask, aflat vizavi de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.