Petre Apostol

Federaţia Română de Handbal organizează mâine, la Bucureşti, un trial în vederea formării lotului naţional la categoria de vârstă juniori III, sportivi născuţi între anii 2003 şi 2005. Aceasta reprezintă a treia etapă derulată în zona a II-a, în cadrul Programului Talent, desfăşurat la nivel naţional, urmând să aibă loc la Sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.
Printre sportivii convocaţi la acţiunea din Capitală se regăsesc şi cinci jucători de la CS Brazi, pregătiţi de antrenorul Cristian Dumitru. Aceştia sunt următorii: Alin Ispas, Valentin Dincă, Valentin Lente, Alexandru Grigore şi Alexandru Zlat. Doi dintre sportivii de la CS Brazi, Alin Ispas şi Valentin Lente, au mai luat parte şi anul trecut la o selecţie organizată de forul naţional.
Cei cinci jucători prahoveni fac parte din echipa de la CS Brazi care activează în seria D în Campionatul Naţional de juniori III, formaţie care ocupă locul al patrulea, cu un total de 31 de puncte, obţinând zece victorii în cele 17 etape desfăşurate până în prezent.