Ediția 2018 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop păstrează tradiția și va debuta la Brașov, cu Tess Rally, în perioada 23-25 martie, pe specialele de asfalt deja consacrate din Brașov și împrejurimile lui. După pauza competițională, fanii sporturilor cu motor vor avea posibilitatea să îi vadă din nou pe cei mai buni piloţi de raliuri ai ţării, evoluând în cadrul celui mai longeviv raliu din istoria României. Interesul foarte ridicat se datorează și faptului că pentru sezonul 2018 sunt anunțate noutăți mai multe și mai spectaculaose ca niciodată.
„După o lungă perioada de muncă, presărată cu numeroase surprize care mai de care mai neplăcute, nu poate exista o satisfacție mai mare pentru mine și pentru echipa de organizare, decât să avem la start nu mai puțin de cinci campioni naționali absoluți de raliuri, câștigători de mai multe ori ai acestui frumos raliu”, a declarat Bela Stoica, președintele clubului organizator.
„Doar enumerarea lor crează emoție, atât nouă, organizatorilor, cât și, sper eu, spectatorilor. Titi Aur – de șase ori câștigător la Brașov, Simone Tempestini, Dan Gîrtofan și Vali Porcișteanu, fiecare dintre ei de câte trei ori învingători aici, Bogdan Marișca – campionul la zi, de două ori câștigător al raliului”, a mai spus acesta. La rândul sau, Cristian Andrei, managerul proiectului numit Tess Rally Brașov 47 a adăugat: „Suntem mândri și emoționați să avem elita automobilismului sportiv românesc la start, dar, în același timp, suntem conștienți de responsabilitatea noastră de a le oferi tuturor participanților la Tess Rally Brașov 47 condiții foarte bune de concurs”.