Simona Halep a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată ieri dimineaţă, informează ESPN Tenis.
Publicaţia spaniolă anunţă că Simona a fost internată sâmbătă seară şi externată patru ore mai târziu. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii. „După finală, Simona Halep a trebuit să fie internată pentru deshidratare. Jucătoarea română de tenis a fost externată şi este într-o stare foarte bună”, se precizează într-o postare pe pagina de Twitter ESPN Tenis.
Simona Halep a fost învinsă dramatic în ultimul act de la Australian Open. La 4-3 pentru Simona în decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, până la urmă, momentul de la care a plecat „renaşterea” danezei. Caroline a fost mai proaspătă din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de artă, iar decisivul l-a câştigat cu 6-4 (după o finală cu o presiune greu de suportat în multe momente, care a durat două ore şi 49 de minute: 7-6(2), 3-6, 6-4). „Nu am reuşit nici a treia oară, dar poate a patra oară vă fi cu noroc”, a declarat Simona Halep, la capătul unei finale în care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a câştigat Australian Open şi va fi, începând de astăzi, noul lider al ierarhiei WTA. „Ştiu că e un moment foarte greu pentru tine, Simona, îmi pare rău” , a declarat Caroline Wozniack, care i-a cerut scuze Simonei Halep pentru înfrângerea de la Melbourne: „Ştiu că e o zi grea pentru Simona. Îmi pare rău că a trebuit să câştig eu”.
„Voi lupta pentru un titlu, mai am mulţi ani în faţă, poate voi reuşi a patra oară“, a declarat românca.