Marian Dima

Etapa a 9-a din turul Ligii A Prahova la fotbal are drept “cap de afiş” meciul de mâine, de la Plopeni, stadionul “Gheorghe Şilaev” devenit “casă” pentru CS Păuleşti- găzduind meciul echipei mai înainte amintite cu Petrolistul Boldeşti. Un joc cu implicaţii directe în ierarhia la vârf, ambele echipe fiind într-o “formă bună”, CS Păuleşti reuşind să învingă la scor de neprezentare pe Băneşti, în deplasare, etapa trecută, iar “Boldeştina” depăşind, tot în deplasare, pe Unirea Teleajen, cu 6-2.
Un derbi al orgoliilor avem şi la Breaza, unde Tricolorul întâlneşte pe FC Băneşti, interesantă anunţând-se şi disputa de la Brebu, care întâlneşte pe CSO Plopeni. Iată programul complet al etapei:

sâmbătă, 14 octombrie, ora 15.00
Unirea Teleajen – CS Cornu
AFC Brebu – CSO Plopeni
Unirea Urlaţi – CS Blejoi
CS Măneşti Coada Izvorului – Teleajen Văleni
Măgura Slănic – CS Ceptura
Tricolorul Breaza – FC Băneşti

duminică, 15 octombrie, ora 11.00
Petrolul 95 Ploieşti – Avântul Măneciu
CS Păuleşti – Petrolistul Boldeşti

Astra 2 joacă la Aninoasa

Tot astăzi, în Liga a III-a, de la orele 15,00, “satelitul” Astrei dă piept cu FC Aninoasa, în deplasare. Elevii lui Marius Măldărăşanu vin după o serie bună, practic, din runda a treia aceştia neavând niciun eşec în dreptul lor! Cum şi echipa dâmboviţeană dă “semne de revenire”, după un început foarte slab de sezon, formaţia ploieşteană va avea parte de un meci dificil, în care orice este posibil, ca rezultat pe tabelă.