Bogdan Chitic

După victoria la limită, scor 1-0, obţinută la finalul săptămânii trecute, la Roşiorii de Vede, care le oferă maximum de puncte după două etape, petroliştii revin, mâine, pe Stadionul „Ilie Oană”, cu prilejul partidei cu FC AS Aninoasa. Pentru acest joc, programat să înceapă la ora 19:00, organizatorii au pus de astăzi în vânzare biletele, la casele arenei, preţurile fiind următoarele: 6 lei la Peluze, 10 lei la Tribuna a II-a, 15 lei la Tribuna I şi, respectiv, 20 de lei la Tribuna 0.
Casa de bilete este deschisă astăzi în intervalul orar 10:00 – 17:30, iar mâine, cu începere de la ora 10:00 până la ora de start a întâlnirii. De asemenea, biletele pot fi procurate şi prin intermediul magazinelor partenere Eventim, din Ploieşti, dar şi din judeţ.
La precedentele două jocuri desfăşurate de FC Petrolul, în acest sezon, în faţa propriilor suporteri, cele cu Urban Titu, scor 2-0, în Cupa României, şi Viitorul Domneşti, scor 3-1, în etapa inaugurală a campionatului Ligii a III-a, au luat loc în tribune 3.200 şi, respectiv, 4.500 de spectatori.
Meciul dintre FC Petrolul şi FC AS Aninoasa va fi transmis în direct prin intermediul Digi Sport, care, cu această ocazie, va bifa o premieră absolută în ţara noastră, niciun alt post de televiziune nemaioferind „live” partide din cadrul celui de-al treilea eşalon. De menţionat că acelaşi canal a transmis, de la faţa locului, în urmă cu două luni, şi returul barajului de promovare în Liga a III-a, cu dâmboviţenii de la Dentaş Tărtăşeşti.