Alexandru Vagner – jucător de 29 de ani, cu peste 100 de meciuri în Liga I – îşi încheie aventura la Petrolul… înainte de a începe! Astfel, după mai puţin de două luni de la venirea la Petrolul, pentru care nu a jucat niciun minut oficial, acesta reziliază contractul cu divizionara C ploieşteană, „de comun acord” cu clubul!
Pentru acesta se pare că există deja două variante de a-şi continua cariera fotbalistică, una în care a trecut pe la mai multe prim-divizionare (Bistriţa, Chiajna, FCM Braşov, FCM Târgu Mureş), anume divizionara secundă Hermannstadt Sibiu, dar şi echipa care se doreşte continuarea tradiţiei fotbalistice braşovene, SR Braşov, ambele fiind în discuţii cu jucătorul originar din Azuga şi crescut la Şcoala de Fotbal Euro-Africa Buşteni.
Cu un lot excedentar numeric, Petrolul şi-a dorit, de asemenea, rezilierea contractului, mai ales că, pe flancul drept, unde ar fi putut evolua Vagner, sunt soluţii atât la capitolul “Under 19” – Olaru, cât şi seniori – Catană şi Puchea putând fi titularizaţi oricând. Dealtfel, pare că nu va fi ultima “reziliere”, în această săptămână, gruparea fanion ploieşteană urmând să mai ia în calcul despărţire de cel puţin încă un jucător.