Antrenorul Petrolului, Octavian Grigore, a stabilit lotul cu care va aborda, de astăzi, cantonamentul montan pe care echipa ploieşteană îl are programat la Braşov.
Până la urmă, vor urca în acest stagiu montan 26 de jucători, cu unul mai mult decât se planificase iniţial, decizia renunţării la o serie de jucători fiind destul de greu de luat, lotul fiind, numeric şi valoric, unul… complicat, în sensul că va fi greu de luat decizii cu privire la disponibilizări.
Au „căzut” acest „examen”, înaintea reluării pregătirii, jucători precum Butufei şi Jipa, iar acum lista s-a completat cu nume noi, portarul Cătălin Nițache, fundaşul central Roberto Alecsandru şi apărătorul de bandă stânga Alexandru Radu fiind lăsaţi acasă înainte de plecarea la poalele Tâmpei. roberto b 75
Primul va fi împrumutat la o echipă de judeţ, unde să apere, staff-ul tehnic preferând să menţină în lot, ca al treilea portar, un jucător “under 19” – Botezan, în timp ce soarta celorlalţi doi jucători va fi decisă zilele următoare, fiind şanse mari ca amândoi să fie lăsaţi să plece “liberi de contract”.
De menţionat că, la acest capitol, al jucătorilor “under 19”, dintre care 3 vor juca în permanenţă în teren, se va miza, pe lângă Botezan, pe alţi 7 astfel de jucători – “autohtonii” Olaru, Ţicu, Velisar, Niţescu, Lambru, plus Şaim (venit de la Rm. Sărat) şi George Dumitru (CS Câmpina).

Amical cu CSA Steaua?

Găzarii se vor caza, de astăzi, la Hotelul „Lux Divina”, care va găzdui delegaţia petrolistă, pentru ca sâmbătă să meargă la Târgu Mureş, pentru un amical cu ASA. Săptămâna viitoare sunt discuţii pentru participarea la un patrulater în Braşov, alături de echipe precum Oţelul Galaţi sau echipa armatei, CSA Steaua, aflate şi ele în cantonament.

Lotul pentru cantonamentul montan

Mirel Bolboașă, Ionuț Marinică, Raul Botezan (portari)
Alexandru Vagner, Alberto Olaru, Răzvan Catană, Daniel Chiriță, Jean Prunescu, Gabriel Frâncu, Mihai Velisar, Valentin Țicu (fundași)
Marius Antohe, Marius Chindriș, Georgian Păun, Claudiu Tudor, Alexandru Puchea, Nini Popescu, Alexandru Ciocâlteu, Dragoș Gheorghe, Şaim Tudor (mijlocași)
Sergiu Arnăutu, Roland Stănescu, Adrian Vintilă, Cosmin Lambru, George Dumitru, Tiberiu Nițescu (atacanți)
Antrenor principal: Octavian Grigore. Antrenor secund: Ciprian Pura. Antrenor cu portarii: Gheorghe Liliac. Preparator fizic: Marius Haită. Asistent medical: Răduţă Ghioca.

Coregrafiile suporterilor, reproduse pe noul autocarrobertocasetab 75

Petrolul a terminat de colantat şi noul miijloc de transport, cumpărat de sponsorul Veolia, cu care se vor efectua deplasările la acţiunile echipei, prima fiind chiar drumul la Braşov, de astăzi, când elevii lui Tavi Grigore merg în cantonamentul. Cu o valoare estimată la 120.000 de euro şi dotări moderne, noul autocar al „lupilor” va atrage cu siguranţă atenţia prin designul său, ultimele coregrafii ale suporterilor petrolişti, realizate pe parcursul acestui an de existenţă a proiectului, fiind şi ele imprimate pe bolid!