Clubul de fotbal Rapid Mizil a organizat, în zilele de 22 si 23 iulie, memorialul ,,Gica Aldea” la fotbal.Turneul s-a desfăşurat pe stadionul din Mizil, cu participarea echipelor Voinţa Ciorani,Tineretul Berceni,Olimpia Cireşanu şi, desigur, organizatorii de la Rapid Mizil.
În prima zi a întrecerii s-au jucat meciurile Rapid Mizil- Olimpia Cireşanu şi Voinţa Ciorani-Tineretul Berceni, pentru ca a doua zi să fie rezervată finalelor, învinsele, respectiv învingătoarele întâlnindu-se pentru stabilirea ierarhiei finale. GICA B 75
Primul meci dintre Rapid Mizil şi Olimpia Cireşanu a fost unul echilibrat, după terminarea timpului regulamentar de joc scorul fiind de 1-1, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri, Olimpia Cireşanu fiind prima echipă calificată în finala turneului. Apoi, în partida Voinţa Ciorani şi Tineretul Berceni, după un joc cu multe goluri, în care Cioraniul a condus cu 3-0 la un moment dat, tabela a arătat, la final, un incredibil 5-5, după “loteria” loviturilor de departajare ciorănenii, cu ultima achiziţie în teren – Daniel Petre (ex Petrolistul Boldeşti) – calificându-se în finala mare.
Finala mică a revenit, suprinzător pentru mulţi, celor de la Tineretul Berceni, care au câştigat cu scorul de 3-2 în faţa gazdelor, în timp ce, în finala mare, Voinţa Ciorani nu a dat nicio şansă adversarei, câştigând cu o diferenţă clară: 6-1, adjudecându-şi astfel trofeul pus în joc, demn de remarcat fiind şi efortul organizatoric al gazdelor, clubul din Mizil reuşind să păstreze tradiţia organizării acestui turneu amical în condiţii foarte bune.