F.T.

Duminică, 4 iunie, 15 vitezomani au fost prinși în trafic de către polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, rulând cu viteze mult peste limitele legale admise.
Conform unui comunicat al Poliției Române, patru șoferi au fost depistaţi, pe Autostrada A1, circulând cu viteze de 190 de kilometri pe oră, 185 de kilometri/oră, 183 km/oră și 182 km/oră. Fiecare a fost sancționat contravențional cu amenda de 2.900 de lei, fiindu-le, de asemenea, reținute permisele de conducere pentru 90 de zile.
Alți șapte şoferi au fost depistați în trafic – tot de către agenții de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, rulând pe Autostrada A2, cu viteze cuprinse între 180 de kilometri și 200 de kilometri la oră. Fiecare dintre ei a fost amendat cu câte 1.305 lei și, de asemenea, le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei luni.
În sfârșit, pe Autostrada Soarelui A3, au fost prinși călcând pedala de accelerație mult peste limita legală trei șoferi și un motociclist, care rulau cu viteze cuprinse între 183 și 232 de kilometri pe oră, ultima performanță (232 de kilometri pe oră) aparținând unui prahovean în vârstă de 21 de ani. Și el a fost amendat cu 2.900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.
Dar, nu numai pe autostrăzi își fac de cap unii dintre șoferi, ci și pe șoselele din județ. Astfel, cu o zi înainte – sâmbătă -, patru conducători auto au fost întregistrați cu aparatul radar TRUCAM rulând cu viteze peste limitele admise în localitățile Boldești-Scăeni (106 km/oră), Valea Călugărească (109 km/h ), Băicoi (154 km/h) și
Potigrafu (124 km/h).