V. S.

Elevii Școlii Gimnaziale “George Coșbuc” din Ploiești (fosta școală nr. 10) vor avea parte de o sală de sport care va fi construită pe un teren din curtea instituției de învățâmânt. În urmă cu câteva luni, consilierii locali ploieșteni au aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (respectiv către Compania Națională de 16-bInvestiții) a amplasamentului Școlii Gimnaziale ,,George Coșbuc’’ și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire sală de sport-Școala Gimnazială «George Coşbuc»”. Pentru demararea procedurilor, însă, a fost nevoie ca aleșii locali să schimbe destinația terenului pe care urmează să fie construită sala de sport.
Subprogramul „Săli de sport” are drept scop construirea de săli de sport, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, în vederea garantării accesului la facilitățile moderne de practicare a sporturilor, în conformitate cu normele și standardele europene.
Obiectivele incluse în acest program sunt realizate după proiecte pilot, în funcție de cerinţele fiecărei comunități. Autoritatea de implementare este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.