Marcel Marin, Marian Dima

Reprezentanţii clubului Petrolul 52 şi ai Uniunii Suporterilor Petrolişti au avut ieri, din nou, întâlniri, la Primărie, cu autoritatea locală, reprezentată de edilul Adrian Dobre şi „vicele” Cristian Ganea – venit mai târziu la şedinţa de după-amiază.
7-bTema? Aceeaşi, binecunoscută, nerezolvabilă, încă, de parcă ar reprezenta o mare filosofie – acordarea mărcii Petrolul către clubul Petrolul 52, astfel încât acesta să se poată prezenta, cu toate actele în regulă, pentru afilierea la Federaţia Română de Fotbal, obligatorie, după promovare.
Clar este că… nu e clar mai nimic! Speranţe sunt, ca de fiecare dată, promisiunile nu lipsesc, soluţiile legale, încă, se caută, suporterii ameninţând cu un miting de protest, în cazul în care „specialiştii” primăriei vor mai tergiversa mult găsirea unei soluţii de a se intra în normal: vânzare, licitaţie, „închiriere”, atribuire, cesiune, concesionare  etc, numai să se rezolve, într-un fel!
Tot ieri, dimineaţă, la Primărie au fost şi reprezentanţii (avocaţii) sponsorului principal – Veolia – care, desigur, doreşte acelaşi lucru – să ştie în ce va băga banii! Altă variantă decât într-un „Petrolul” cu marcă pare exclusă! Deci, o „presiune” în plus!
Cu siguranţă, va urma pe 6 sau 7 iunie…