Părinţii copiilor ploieşteni care vor să facă şi ei „un pic de sport” au ajuns să plătească facturi în locul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti şi, implicit, în locul primăriei, care nu mai vrea (nu mai este în stare, nu mai are chef, depinde din ce tabără priveşti problema) să dea bani nici ca să se asigure asistenţa medicală la un joc de fotbal, baremul de arbitraj pentru a participa în competiţie sau chiria, după caz.
Ultimul exemplu – meciul juniorilor B de la CSM în întrecerea naţională a juniorilor (ei bine, CSM-ul este afiliat la FRF şi are şi drept de vot, asta ca să faceţi bine „cărţile” , pentru la anul), joc în care tinerii fotbalişti ploieşeni au realizat surpriza etapei, câştigând meciul cu liderul din seria a V-a, SCM Piteşi, cu 5-3. Meci care era cât pe aci să nu se joace, intervenţia părinţilor – care au asigurat plata salvării şi a baremului – făcând să se scape de un 0-3, care ar fi fost al doilea în acest sezon şi ar fi dus la scoaterea echipei din competiţie!
În plus, de la 1 Mai, nici Titi Tudor nu mai are sală la „Upetrom” pentru a se antrena, contractul pentru „casa boxerilor” expirând, astfel că paşii spre desfiinţare se fac singuri… Şi pentru că laşitatea celor care conduc oraşul nu cunoaşte limite, măcar nu au „demnitatea” de a semna „un act de deces” al sportului în CSM, lăsând, pur şi simplu, activitatea să se „stingă”!
Aleşi locali, tovarăşe primar, specialişti care vă luaţi salariu la timp, unii dintre voi ca angajaţi ai CSM, chiar nu vă daţi seama cât de mare este ruşinea?!