Marian Dima

Când baţi liderul seriei, scor 2-1, deşi nu ai avut decât 12 jucători valizi, atunci orice rezultat, din acel moment înainte, pare posibil!
Este cazul Petrolistului Boldeşti, care mai are „de doi bani speranţă” că va evita locul 13, care duce, în teorie, „înapoi la judeţ”, ultimele patru etape putând genera o răsturnare spectaculoasă de situaţie în cazul echipei prahovene, deşi impresia este că… s-a trezit cam (prea) târziu.
Şi totuşi, să dăm Petrolistului meritul cuvenit, momentul de „glorie” al echipei pregătite de Marian Ilie fiind „consumat” în victoria obţinută în faţa celor de la Metaloglobus, prin golurile marcate de doi jucători prea puţin obişnuiţi cu această postură, de a înscrie în poarta adversă goluri decisive, Ionuţ Zamfir (min. 18) şi Mihăiţă Cristian (min. 25) fiind cei care au dus scorul la 2-0, avantaj de care „Boldeştina” a reuşit să ţină până la finalul meciului, în ciuda reuşitei, din penalty, a lui Ghenovici, în partea secundă.

B DEchipa folosită de Petrolistul în acest meci – al doilea succes consecutiv pe teren propriu în acest retur, după cel cu Dinamo II – a fost următoarea: Dinu – Zecheru, Badea, Ionescu, M. Tudor, Lişiţă – Zamfir, Paraschivoiu, Micu, Cr. Mihăiţă – Puchea, pe parcursul părţii secunde intrând în teren şi Tudorie, în locul lui Paraschivoiu.
Iar, din acest moment, cu 5 puncte în urma celor de la Înainte Modelu (care de fapt sunt 6, pentru că echipa de lângă Călăraşi are şi rezultatele directe favorabile), „Boldeştina” mai speră într-o minune, având asigurate „la masa verde” ultimele trei puncte puse în joc, după retragerea celor de la Malu.
Petrolistul mai are de jucat cu Tunari şi Viitorul II, pe teren propriu, plus la Astra, meciuri din care ar avea nevoie de cât mai multe puncte posibile şi „condiţia” ca adversara directă – Înainte – să nu ia cine ştie ce puncte din jocurile rămase pentru ea, anume cu Slobozia şi Axiopolis – pe teren propriu – şi din deplasările de la „vecina” CSM Olteniţa şi Popeşti Leordeni, astfel încât prahovenii să poată „răsturna” ierarhia! Greu, spre imposibil, să recunoaştem…
Şi, din păcate, indiferent care va fi „soarta” Boldeştiului, nu ai cum să nu remarci că echipa prahoveană a luat puncte contra unor fruntaşe ale clasamentului, în acest sezon, învingând pe Metaloglobus, Viitorul II, Dinamo II sau Popeşti Leordeni, dar nu a adunat nimic în confruntările cu echipele codaşe!