Marian Dima

Runda a 20-a din Liga A Prahova a început ieri, cu meciul dintre CSO Plopeni şi cetatea Coada Izvorului, joc încheiat cu scorul de 5-2.
Astăzi, etapa continuă cu cel puţin trei jocuri foarte interesante, duelul celor “două Petrolul”, de pe arena “Ilie Oană”, programat de la orele 17,00, precum şi derbiul dintre CS Băneşti şi CS Blejoi, celelalte două ocupante ale podiumului fiind “capete de afiş ale rundei”, cu menţiunea că şi partida d e la Văleni, dintre CSO şi CS Păuleşti este una echilibrată, gazdele despărţindu-se de antrenorul Vasile Voinea, înaintea acestui joc, cu speranţa că “şocul” va fi unul benefic.
Tot în această rundă vom avea şi un meci amânat, Avântul Măneciu şi AS Tufeni (“combinata” cu Petrolul 95), căzând de acord să-şi amâne duelul programat duminică, jocul urmând să fie reprogramat la o dată ulterioară.
Revenind la jocul de pe arena “Ilie Oană”, elevii lui Octavian Grigore au de depăşit un adversar destul de incomod, Petrolul Băicoi, în tur, acest joc fiind un “derbi al momentului”. Acum, să recunoaştem, petroliştii sunt mari favoriţi, dar, după “păţania” de runda trecută, de la Brebu, când liderul campionatului judeţean a făcut “un pas greşit”, încă mai sunt emoţii, pentru că, în teorie, poziţia I în ierarhie mai este “ameninţată”. De la teorie la practică, mai vedem cât de lungă e distanţa…
Programul complet al etapei:
Sâmbătă – ora 11,00:
SO Teleajenul Vălenii de Munte – CS Păuleşti,
Sâmbătă – ora 17,00
CS Cornu – CS Ceptura
Petrolul Ploieşti – Petrolul Băicoi
AFC Băneşti-Urleta – CS Blejoi
Tricolorul Breaza – AFC Brebu
Duminică – ora 11:
Unirea Cocorăştii Colţ – Unirea Urlaţi,
*Avântul Măneciu – AS Tufeni Băicoi – amânat