Marcel Marin

Ieri, de 8 Martie, jucătorii echipei de fotbal Petrolul 52 au fost oaspeţii centrului comercial Winmarkt, cu ocazia „Zilei Femeii”. Aceştia au făcut parte din „decorul” pregătit pentru sărbătoarea dedicată femeilor, luând parte la împărţirea de cadouri doamnelor şi domnişoarelor, dar şi pentru a oferi autografe şi sesiuni foto.doamne sport b 56
Chiar dacă se află în Liga A judeţeană, galben-albaştrii ţin la blazonul lor, atât de Mărţişor cât şi de Ziua Femeii jucătorii Petrolului fiind prezenţi în mijlocul fanilor, în acţiuni de promovare a clubului, care reuşeşte să menţină „interesul” pentru acest nume, în ciuda perioadei mai mult decât delicate pe care o traversează din punct de vedere sportiv. Iar reacţia suporterilor este una pe măsură, jucătorii fiind înconjuraţi cu simpatie, aşa cum s-a dovedit şi ieri, când doamnele şi domnişoarele au fost în centrul atenţiei, primind cu bucurie micile cadouri din partea fotbaliştilor care duc mai departe istoria clubului Petrolul.
Iar faptul că la meciurile de pe arena „Ilie Oană” se strâng specatori mai mulţi decât la jocurile din Liga I este şi o consecinţă a faptului că jucătorii petrolişti îşi respectă publicul.