Pe lista jucătorilor cu „CV de Liga I” şi trecut ex-petrolist este pe cale să se mai adauge un nume important, pentru nivelul actual al fotbalului ploieştean – anume mijlocaşul stânga Adrian Borza. Important pentru că ar fi primul jucător care a bifat minute în actualul sezon din Liga I, în tricoul celor de la ASA Târgu Mureş şi care ar putea fi văzut pe „Ilie Oană”, în acest campionat, lucru care nu poate decât să crească valoarea, imaginea şi cota echipei din Liga A Prahova.
Adrian Borza – mijlocaş stânga de 32 de ani – este „liber de contract”, după ce s-a despărţit de „lanterna” Ligii I – unde a jucat, în tur, 180 de minute, în trei partide, în total, jucătorul originar din Cluj având în „CV” 67 de meciuri în primul eşalon, unde a marcat şi 7 goluri.
Dintre acestea, Borza a bifat 14 jocuri şi un gol chiar în tricoul galben-albastru al Petrolului, în sezonul 2011-2012, când a jucat pentru „defuncta” echipă ploieşteană (acum aproape 6 ani marca într-un Petrolul – CFR Cluj, scor 1-1).
Trecut – în afară de Petrolul şi ASA – pe la Gloria Bistriţa, Arieşul Turda sau Universitatea Cluj, Borza este aşteptat de săptămâna aceasta la antrenamentele echipei lui Octavian Grigore, situaţia jucătorului fiind una favorabilă unei colaborări, pentru că jucătorul este căsătorit cu o prahoveancă şi are afaceri în judeţul nostru.
După Georgian Păun, Claudiu Tudor (chiar marcatorii petrolişti în primul meci oficial din 2017, 2-0 cu CS Păuleşti), Daniel Chiriţă, Roberto Alecsandru, Jean Prunescu, Alexandru Radu (aceştia trei din urmă doar cu prezenţe „meteorice” în Liga I) numărul foştilor prim-divizionari s-ar putea mări, de această dată, cu un nume „atractiv”, şi mai important fiind faptul că se vizează, în continuare, „semnarea” unor jucători importanţi, „liberi de contract”, pentru a se găsi, de pe acum, cât mai multe „piese” din echipa care va activa, din vară, în divizia C.