AFI Ploiești va găzdui Expoziția Viking Kids, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente dedicate copiilor, organizat în premieră în județul Prahova.
Expoziția va avea loc zilnic în perioada
10 martie – 2 aprilie 2017, între orele 10:00 – 21:00, pe culoarul de la etajul unu al centrului comercial, iar cei mici vor avea oportunitatea de a învăța
despre istoria vikingilor, prin activități interactive.
Pe parcursul vizitei de 45 de minute, cei mici „vor deveni adevărați războinici, îmbrăcând faimoasele haine ale vikingilor, inclusiv căștile cu coarne”, au anunțat organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.
După echiparea tematică pentru luptă, copii vor afla despre istoria puternicilor nordici explorând arhitectura caselor și colorând desene tematice.
La final, curajul celor mici va fi testat printr-o probă specială: doborârea unui dragon cu tunul electronic pentru a prelua controlul unei faimoase corăbii.
Accesul în cadrul expoziției se va face în grupe de maximum 30 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, pe baza bonurilor de cumpărături de la magazinele din AFI Ploiești, cu o valoare minimă de 30 de lei. Suma poate fi cumulată din maximum două bonuri, iar copiii vor avea șansa de a se înscrie de mai multe ori la expoziție.